Sjaals

Sjaals

Ben je op zoek naar een representatief, praktisch dames sjaal dat je zowel voor werk als privé kunt dragen? Wil je je basis outfit opleuken met bijzondere prints? Wil je een persoonlijke stijl creëren? Wil je indruk maken op je vriend en vriendinnen? Bestel dan sjaals voor dames en accessoires van topkwaliteit bij Accessories Junkie Amsterdam.

 

Meer dan alleen sjaal

Sjaals hebben niet alleen de functie om je nek te verwarmen, maar ook om je basisoutfit op te leuken met bijzondere prints. We proberen sjaals zo te brengen die op meerdere manieren gedragen en gebruikt kunnen worden. Denk aan omslagdoeken die ook als sjaal of pareo gedragen kunnen worden. Onze sjaals zijn duurzaam, ademend, comfortabel, zacht en smaakvol. De prijs varieert van 15 tot 140 euro.

Wij bieden dames sjaals voor zowel lente als zomer en herft als winter. Zoals onze wollen sjaals voor de winterdagen. Ook de katoenen sjaals zijn perfect voor de koude wind. Hij is van 100% katoen en is ook als omslagedoek te gebruiken voor avonden in de tuin. En wat vind je van sjaals met digitale print erop? Van fantasieprint met bloemenprint tot grafische print. Van geografische print tot dierenprint. De kleuren lopen uiteen van caramel, beige, offwhite, baby roze, baby blauw, taupe, zwart, camel, kobalt blauw, kaki groen en nog meer modische kleuren. Niets is te gek!