Kasjmier sjaals

Ik ben er vrij zeker van dat we allemaal wel een klassiek stuk kasjmier in onze kledingkast hebben hangen. Of het nu gaat om een ​​eenvoudige sjaal met patroon, een klassieke jas of een luxe paar sokken, we zijn allemaal wel eens dankbaar geweest voor de warmte en het comfort dat kasjmier biedt.

Cashmere of Kasjmier zijn eeuwenlang één van de meest luxueuze stoffen die er zijn. Ze zijn afkomstig van de ondervacht van de Kashmir-geiten die voornamelijk leven in de Himalayagebergte van Mongolië.

De Kasjmier sjaals hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten stoffen. Ze zijn zeer zacht en warm, waardoor ze ideaal zijn om te dragen bij koud weer. Bovendien zijn ze licht van gewicht, wat betekent dat ze gemakkelijk te dragen zijn. Ze zijn ook perfect om te dragen als omslagdoek.

Als je op zoek bent naar een duurzaam, zachte, luxe stof die warmte, stijl en functionaliteit combineert, dan is een kasjmier sjaal de perfecte optie. Onze Colette sjaals zijn duurzame kasjmier uit Mongolië. De fabriek waar we direct sjaals inkopen zijn bewust van hun verantwoordelijkheid voor het milieu. Ze maken gebruik van een duurzaam productieproces van geiten tot eind product. 

De kasjmier sjaal is een prachtige manier om je look te verfraaien en je comfortabel te houden tijdens de koudere maanden.