Retour voorwaarden

We hopen dat je van je aankoop bij Accessories Junkie Amsterdam houdt. Mocht u echter niet tevreden zijn met uw aankoop, of deze niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u deze aan ons retourneren.

We kunnen echter geen retourzendingen accepteren van artikelen die zijn gekocht via een winkelier of internet derden en raden u aan contact op te nemen met de plaats waar het is gekocht. Helaas kunnen we oorbellen om normale hygiënische redenen niet terugnemen, tenzij ze defect zijn.

Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst in de originele staat, met de aangehechte labels en verpakking, worden geretourneerd.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. We raden alle klanten ten zeerste aan om hun aankoop bij levering grondig te controleren voordat eventuele bijgevoegde tags worden verwijderd. (Zie hieronder voor promotionele artikelen).

Als u een artikel wilt retourneren dat deel uitmaakte van een promotie-aanbieding, bundel of set die recht gaf op een korting of een gratis geschenk, moet u ook alle andere promotionele artikelen in hun oorspronkelijke verkoopstaat retourneren om een ​​terugbetaling te krijgen.

Als je een deel van je bestelling wilt retourneren, wat betekent dat je niet langer in aanmerking komt voor de oorspronkelijke promotie, wordt de volledige aankoopprijs van het item of de artikelen die je behoudt in rekening gebracht en ontvang je alleen het resterende saldo als terugbetaling.

Retourneren van gratis geschenken op zichzelf (ongeacht de staat) zal niet resulteren in een terugbetaling of betaling aan u van welke aard dan ook.

Als u een artikel wilt retourneren, Neem contact met ons op via ons contactformulier, of e-mail ons op info@accessoriesjunkieamsterdam.nl om je retour te melden(stuur nooit zomaar wat op naar ons adres)

Je ontvangt van ons het retourformulier welke je volledig dient in te vullen.

stuurt u het samen met het aankoopbewijs terug naar het volgende adres:

Accessories Junkie Amsterdam
Corridor 14N
3621 ZB
Breukelen

We kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor items die tijdens het transport verloren of gestolen zijn als ze niet worden teruggestuurd via Track & Trace. Elk item dat na de opgegeven periode wordt geretourneerd, wordt alleen terugbetaald naar goeddunken van Accessories Junkie Amsterdam.

DEFECTE GOEDEREN RETOURNEREN:

In het zeldzame en onwaarschijnlijke geval dat u een beschadigd of defect artikel ontvangt, volgt u het standaard retourbeleid zoals hierboven beschreven.

Alle items die als defect worden geretourneerd, worden geïnspecteerd en elk item dat schade vertoont die wordt beschouwd als een gevolg van normale slijtage, wordt niet als defect geaccepteerd. Verzendkosten / verzendkosten worden terugbetaald op defecte goederen.

Waar mogelijk kunnen items op verzoek worden gerepareerd, maar alleen als dergelijke items als defect en herstelbaar worden beschouwd.

Houd er rekening mee dat het voor ons mogelijk is om items die aan slijtage zijn blootgesteld, te repareren. Voor deze service worden kosten in rekening gebracht, die de verzendkosten en eventuele andere gemaakte reparatiekosten moeten dekken. Als uw artikel in het zeldzame geval defect is, kunt u een retourzendingsbewijs aanvragen door een e-mail te sturen naar info@accessoriesjunkieamsterdam.nl.

TERUGBETALINGEN

Restitutie vindt plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde goederen. Alle onbeschadigde, correct geretourneerde producten worden bijgeschreven op de creditcard van de oorspronkelijke koper. Restituties zijn exclusief verzendkosten/verzendkosten.

Dit retourbeleid heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Als u vragen heeft over retourneren, kunt u ons bellen op +31 303690882of een e-mail sturen naar info@accessoriesjunkieamsterdam.nl

UITWISSELINGEN

Er kan geruild worden voor een andere stijl of een andere ringmaat, afhankelijk van de voorraad. Let op: voor ruilen worden extra verzendkosten in rekening gebracht.